Tisdagen 10 Augusti kör jag igång Drivna Kvinnors första heldigitala event, så att du kan vara med oavsett vart i landet du befinner dig! Det, tycker jag är ett suveränt sätt att fira nätverkets tvåårsdag! 

Temat för dagen är Entreprenörskap och med mig har jag fantastiska talare som kommer att bjuda på sina företagsresor, dela med sig av sina största lärdomar och sprida en massa inspiration! Själv, kommer jag att prata om hur du bygger ditt personliga varumärke online som företagare! Det blir en fullspäckad eftermiddag! 

Varje deltagare får en gåva hemskickad och en digital goodiebag, more is more som man brukar säga. 

Deltagandet kostar 300 kronor och eventet rullar 16.00 - 18.00. Anmälan är bindande och kan därmed inte återbetalas. Sista anmälningsdag är 5 Augusti. 

Möt Talarna!

Ida Herbertsson
Egenföretagare och Portfolio Manager på företagsinkubatorn Minc i Malmö. 
 
Halva tiden stöttar hon start-ups med investeringar och ekonomiskt stöd på företagsinkubatorn MINC i Malmö. Andra halvan coachar hon kvinnor att ta makten över sin privatekonomi. Ida hänger med oss för att dela med sig av sina viktigaste lärdomar i företagandet, både utifrån sitt egna företagande och hämtat från de företag hon möter i sin vardag! 
 
Emmeli Marmander
VD och Grundare av SheSize

Tillsammans med medgrundaren Sandra Turner, driver Emmeli Shesize. Den ikoniska skjortan för alla kvinnor. Tillsammans har de mött globala varumärken i domstol, öppnat en ny marknad för karriärkvinnors garderober och i höst medverkar de dessutom i Svenska Draknästet (premiär på SVT 19 Augusti). Emmeli kommer att dela med sig av sin företagsresa och jag lovar dig, den är både inspirerande och imponerande! 

Kolla in Shesize här!
Elina Nilsson
Egenföretagare och Grundare av Drivna Kvinnors Nätverk

Det stämmer, jag själv kommer också att axla rollen som talare vid detta event. När jag inte engagerar mig i Drivna Kvinnors Nätverk driver jag mitt egna företag där jag hjälper dig bygga varumärke på sociala medier. Därför kommer ge dig de bästa verktygen för att bygga ditt personliga varumärke på sociala medier, för att uppnå stärkta relationer och komma närmre dina mål!

Lär känna mitt företag, Identiteit, lite bättre! 

Vi spelar in på fantastiska Addentity Interiör i Malmö


Jag är så tacksam för att gänget på Addentity Interiör i Malmö lånar ut sina lokaler till oss den 10 Augusti! Addentity är designstudion som förvandlar lokaler till de mest vibranta platserna för kontor, restaurang och möten. Eventet är helt digitalt, men jag, Ida och Emmeli kommer att köra live här ifrån och jag kan verkligen inte tänka mig en bättre plats för detta event! 

Förutom en fullspäckad agenda om All Things Entreprenörskap, får du också en gåva hemskickad och härliga förmåner som kan hjälpa dig sätta guldkant på tillvaron som entreprenör. 
ANMÄLAN TILL ALL THINGS ENTREPRENÖRSKAP

För att skicka in din anmälan, klicka på knappen nedan och ange ditt namn (för- och efternamn), din adress, ditt telefonnr och din mailadress. I samband med detta ber jag också att du betalar in deltagaravgiften på 300 kronor genom att swisha till 0702-706523, märk betalningen med ditt namn.

När anmälan och betalning är mottagna får du en bokningsbekräftelse till den mail du angett i din anmälan. 
Närmre eventet får du en länk till evenemanget och din digitala goodiebag! 

Om kvitto önskas, ange detta i ditt anmälningsmail. 

 

Skriv upp dig på ännu mer DKN innehåll!

Två gånger i månaden skickar jag ut ett nyhetsbrev. Det första är fullpackat med tips och inspiration för att bygga ditt personliga varumärke och det andra är en härlig recap av månaden som gått med mina bästa tips, största inspirationskällor och de senaste favoriterna! Skriv upp dig på nyhetsbrevet och få ännu mer Drivna Kvinnor-pepp!

Drivna Kvinnan